"Локо" на Коко пред разпадане

Играчите без пари, фенове държат школата полужива

"Локо" на Коко пред разпадане | StandartNews.com

Пловдив. Тежки дни за "Локомотив" (Пловдив), прогнозира ТВ7. Всички плащания в клуба са спрени, а голяма част от основните футболисти ще напуснат отбора през лятото. Футболистите не са виждали стотинка от 2 месеца, а персоналът - от 4. Клубният бос Коко Динев не се е мяркал в Пловдив, откакто административният директор Атанас Узунов беше уволнен по политически причини. Агитката не иска да вижда бизнесмена, той също е обиден на запалянковците.

Заради тежкото положение най-добрите футболисти ще напуснат отбора. Диего Фераресо ще премине в "Левски", като много вероятно е да избяга и без пари. Мартин Камбуров е желан от Стойчо Младенов в ЦСКА, интерес има и към други от асовете. Утешението е, че "Локо" няма да изпадне и ще получи лиценз за новото първенство. Клубът имаше само едно по-сериозно задължение - това към НАП, но то беше прехвърлено на ЦСКА по трансфера на Пламен Крачунов. Така "смърфовете" разполагат с няколко месеца да намерят нов собственик. Лошата новина е, че на хоризонта не се задава такъв. От години нито един богат пловдивчанин не иска да инвестира във футбол въобще.

Плачевно е положението и в школата. Сдружението на феновете осигурява по половин заплата на треньорите в школата, научи "Стандарт". Децата ритат в "Локо" от любов към клуба, но доста вече не издържаха и избягаха. Напоследък талантите записаха срамни поражения от градския съперник "Ботев".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай