Лили Иванова гони "Лукойл" от София

"Левски" започва шампионата във физкултурен салон

Лили Иванова гони "Лукойл" от София   | StandartNews.com

София. Нови проблеми настигнаха "Лукойл" преди старта на турнира "Еврокъп". Шефът на шампионите Сашо Везенков разкри, че по всяка вероятност първото домакинство срещу "Шарлероа" ще се играе или в Самоков, или във Варна.

"Залите са заети с какви ли не неща - концерт и репетиции на Лили Иванова, "Дисни" на лед, изложения", каза Везенков. "Имахме дълъг разговор с играчите. От 6 контроли загубихме 5. Това е недопустимо. Ще вземем мерки", добави още той.

В същото време стана ясно, че "Левски" ще започне баскетболното първенство във физкултурния салон на училище в "Младост". "Тъй като "Универсиада" е заета, заради изложение ще трябва да играем срещу "Балкан" в първия кръг в салона на новооткритото училище "Българско школо". Зала "Христо Ботев" не е вариант, защото я дадоха на волейбола", каза Тити Папазов. Той допълни, че други домакински мачове на "Левски" ще се играят в з. "Орловец" в Габрово. Президентът на федерацията Георги Глушков представи новия спонсор в НБЛ. Фирмата за отопление "Теси" ще поеме 70% от издръжката на младежкия национален отбор до 20 г. "Целта на този тим е да дава възможност на младите да трупат игрови минути", каза Глушков. Стана ясно и че името на отбора ще е "Теси младежки национален тим", а домакинските си мачове тимът вероятно ще провежда в "Триадица".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай