"Левски" в тройката след бой в "Надежда"

"Левски" в тройката след бой в "Надежда" | StandartNews.com

Батков не е виновен за резултатите, отсече Гонзо

"Левски" сложи точка на слабите си резултати и победи "Локо" (Сф) в "Надежда" с 1:0. Трите точки донесе испанецът Аниете в 39-ата минута. Той завърши чудесна многоходова атака на "сините". С този успех "Левски" влезе в тройката, събирайки 24 точки.

След срещата треньорът на столичните "железничари" Димитър Васев бе лаконичен: "Слаб мач за нашия отбор. Това не са ни възможностите и не знам да се ядосвам или да се радвам, че не загубихме с повече. Резултатът е реален", призна той. Колегата му Георги Иванов пък се оплака от терена.

"И по селските групи няма такива терени. Смятам, че можеше да решим мача по-рано, а не да треперим до края. Тази седмица след загубата от ЦСКА беше тежка и момчетата се бориха като мъже. Като загубиш от ЦСКА, винаги е болно дълго време", каза Гонзо. Освен това силният човек на "Герена" защити собственика на клуба.

"Смятам, че Тодор Батков е направил доста за клуба и не заслужава лошо отношение. За тези резултати от последната седмица вина носим ние от спортно-техническия щаб и футболистите", обясни Иванов. И за финал разкри защо е пропаднал трансферът на Гийон Фернандес: "Не може да се уговаряме за една заплата с мениджъра му, а футболистът да иска двойно повече. Аз като спортен директор няма да позволя на никого да изнудва клуба".

Мениджър от Италия гледа дербито

между "Локо" (Сф) и "Левски" в "Надежда". Агентът от Ботуша състава е следил главно изявите на Марко Ранджелович, Елтон и Даниел Генов от домакините. Трима футболисти от "Левски" също са били под лупата му. Имената на играчите в синьо обаче не станаха известни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай