"Левски" скача заради Пастата

Йовов със счупен пръст, аут за "Локо" (Сф)

"Левски" скача заради Пастата | StandartNews.com

София. "Левски" ще излезе днес с официална декларация по повод съмнително бързата реакция на БФС срещу рефера Стефан Спасов - Пастата. Перничанинът беше изхвърлен от професионалния футбол, след като омаза мача на "сините" със столичния "Локо" (2:1). Николай Джугански и останалите от съдийската комисия се случиха заедно на семинар в Сливен. Те гледали заедно столичното дерби и два часа след него резнаха главата на Пастата. Мотивите - грешка за два от червените картони - на Том и на Михалич плюс доста спорна дузпа.

От "Герена" недоумяват на светкавичната реакция. Босът на "Локо" Николай Гигов поиска изхвърляне на Спасов веднага след срещата и го получи. Не че перничанинът е цвете за мирисане. Камери го хвана да вечеря с хора на "Лудогорец" след скандалния мач с "Черноморец" миналата пролет. Тогава обаче Пастата мина леко.

Други проблеми има треньорът Николай Митов, дебютирал с победа. Христо Йовов е със счупен пръст на крака. Бижутера със сигурност пропуска първия мач за купата срещу "Локо" (Сф). "Сините" обаче се надяват да го вдигнат за гостуването на "Литекс" за първенството, което е от ключово значение в битката за титлата.

Пълна неяснота има около Базил Де Карвальо. Голмайсторът на "А" група има съмнение за скъсан мускул, но ще мине обстоен преглед едва днес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай