"Левски" представи новия си спонсор

"Левски" представи новия си спонсор | StandartNews.com

"Левски" се обвърза за една година с една от най-големите строителни фирми в Европа - "Щрабаг". Компанията ще бъде основен спонсор на тима, а логото й ще стои под номерата на футболистите. И двете стани обявиха, че се надяват съвместното им сътрудничество да продължи общо две години, както е записано в договора.

Лично за събитието пристигна членът на борда на директорите на строителната компания и отговорник за Югоизточна Европа Херберт Крутина. "Да си спонсор не е лесна задача. Не само трябва да имаш желание, но и възможности. Надявам се че сътрудничеството ни с Левски ще се отрази добре финансово на компанията ни. Все пак обаче изкарването на пари си е наша работа.", заяви Крутина

Той обяви, че компанията е готова да помогне на "Левски" и с бъдещи строителни и инфраструктурни проекти в базата. "В момента ние строим стадиона на Рапид Виена, който ще бъде готов следващата година."

Изпълнителният директор на "сините" Константин Баждеков пък обяви, че до края на месец септември клубът може да се похвали с още два рекламодателя, което обаче няма да доведе до завишаване на бюджета на клуба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай