"Левски" напълни стадиона за "Лудогорец"

"Левски" напълни стадиона за "Лудогорец" | StandartNews.com

Поканиха и Борислав Михайлов за откриването на сектор "А"

Възловото дерби в "А" група между "Левски" и "Лудогорец" в събота по всяка вероятност ще се играе пред пълни трибуни. До днес вечерта билетите за сектор "Б" бяха изкупени. Бяха останали само ценни хартийки за новата трибуна (1000) и 4000 да "В" сектор. Очаква в петък те напълно да се изчерпят.

В същото време "Левски" продължава с довършителните дейности преди откриването на новия сектор "А" на стадиона. Днес се разграфяват местата за паркиране на автомобили пред централната трибуна. Почти е готова и арката, която е обновена и значително подобрена. В самия сектор продължава да се работи, но не всичко ще е готово за мача с "Лудогорец". В летните месеци ще бъдат завършени музеят и съблекалните, които ще се помещават под новата трибуна. От ръководството на клуба и администрацията са категорични, че всичко ще бъде на високо ниво, като не правят никакви компромиси по отношение и на чистотата. Днес бригада от 30 души от фирмата за професионално почистване "Бонанза Бачорски" се грижеше за хигиената на трибуната, която буквално блести за своя дебют.

Ръководството на "Левски" изпрати и специални покани на голяма част от ветераните на клуба да наблюдават на живо предстоящия домакински мач срещу "Лудогорец". Сред тях личи и името на президента на БФС Борислав Михайлов.
Иначе "сините" продължават с тренировките. Днешната такава бе на закрито. В петък от 17,00 часа треньорът на "Левски" ще говори преди медии преди дербито с "Лудогорец". Само успех ще остави "сините" в битката за титлата.

Дерменджиев похвали "сините" за трибуната

Поздравявам ръководството на "Левски", Иво Тонев, които помогнаха да бъде изградена новата трибуна. Това заяви треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев на брифинг преди гостуването на "Левски". "Надявам се стадионът да е пълен и публиката да се зарадва на играта. Ние сме свикнали да играем пред много фенове. За нас е важно да станем шампиони, да се подготвим и да се представим добре в Лига Европа и в Шампионска лига", обясни Дерменджиев. Всички в състава на разградския тим са здрави. Дори контузените Върджил Мисиджан и Сисиньо вече тренират и дори имат шанс да са титуляри на "Герена".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай