"Левски" мачка за ЧРД на Бижутера

Шефът на ТЕЦ Димитровград уволнява в "Миньор"

"Левски" мачка за ЧРД на Бижутера | StandartNews.com

"Левски" мина с 4:0 на традицонно враждебния "Стадион на мира" в Перник. "Миньор" е разкъсван от безпаричие и четиримата най-добри играчи стачкуваха вчера. За капак Бумела от домакините си вкара автогол в началото. Де Карвальо, Гаджев и Рамос довършиха перничани с хубави попадения пред над 1000 ултраси от столицата.

Като резерва влезе Христо Йовов, който днес навършва 35 години. Кариерата на Бижутера с първия тим на "Левски" започна преди 17 години! "Готов съм да помагам и като резерва! Случващото се с "Миньор" е лошо за футбола", сподели Бижутера.

Перничани признаха, че вместо да се влошава, положението става безнадеждно. Изп. шеф генерал Йордан Димитров заяви, че хвърля кърпата. Той получил предизвестие, явно за уволнение. Шокиращото е друго - документът бил подписан от шефа на ТЕЦ Димитровград. Димитров не обясни каква е връзката. Генералът от резерва също така обеща да отговори на обвиненията, че именно той е в основата на бойкотите в Перник.

"Това, което се случва в "Миньр", не е за пред България", сподели титулярят Йордан Юруков по повод стачката на колегата си. Хората знаят за какво става въпрос. Моля, повярвайте в нас, футболистите", допълни мистерията левичарят.

"Искам да напусна веднага", наля масло в огъня бразилецът Том. И потвърди слуховете, че футболът в града е пред закриване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай