"Левски": Искат да ни спрат за Европа

"Левски": Искат да ни спрат за Европа | StandartNews.com

Дупчат испанец за реванша с "Монтана"

Заговор може за втора поредна година да извади "Левски" от Европа. Това смятат "сините" след 2:2 с "Литекс". Спортният директор Георги Иванов дори отправи няколко въпроса към Борислав Михайлов веднага след мача. Гонзо иска да научи в писмен вид как и по какъв начин Дисциплинарната комисия на БФС се е събрала на извънредно заседание в четвъртък, за да го накаже за 1 мач. Така пловдивчанинът бе на трибуните по време на двубоя с "оранжевите".

"Реалната ни цел е Европа с оглед на резултатите, но явно това не се харесва на някои", обяви Георги Иванов. Гонзо настоя да научи как и защо БФС има право да свиква комисиите в БФС и да определя наказанията и съдийските назначения. "Бъркат ни със спонсор, защото от нас идва бюджета им", скочи Гонзо. "Бъдещето на футбола се прави с помощ към клубовете, а не на принципа проба-грешка. Защо са тези отбори до 21 години?", продължи той.

"Сините" и без това си имат достатъчно проблеми. Те се чудят как ще закърпят състав за реванша с "Монтана" в сряда. Столичани имат да наваксват загуба от 0:2 в реванша. Те обаче останаха без куп основни играчи. Георги Сърмов е аут за мача, както и Пламен Димов за натрупани картони. До последно виси и Бедоя. Испанецът ще бъде дупчен с инжекции, за да може да се появи на терена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай