"Левски" чака "да" от холандец

"Левски" чака "да" от холандец | StandartNews.com

Утре "Левски" ще зарадва феновете си с две хубави новини. "Сините" са на крачка да сложат край на селекцията си, като привлекат мечтаното крило. Те чакат отговор на последната си оферта, която отправиха към Джефри Сарпонг. От "Герена" преследват цяло лято таланта от школата на "Аякс". До сега обаче той им отказваше, защото се стягаше да подпише с тим от Острова. Джефри обаче мина без успех проби в "Блекбърн". Юношеският национал на Холандия в момента е свободен агент, след като договорът му с НАК (Бреда) изтече. Освен това силно влияние му е оказал Джемери де Нойер, който прави отлични мачове със синия екип от началото на сезона.

Днес на "Герена" ще подпишат и договор, който ще им отвори вратите, за да продават екипировка и фен артикули в цяла България. "Сините" разкриха, че това партньорство се прави с цел да бъдат уважени привържениците им и в най-затънтените кътчета на страната. Подробностите обаче ще станат ясни в петък.

"Не, не искам отново да облека фланелката на "Барселона", а тази на "Ман Сити"", отсече новият любимец на феновете Божидар Краев. "В клуба ми дават шанс на всеки, който го използва - играе. Моята цел е да вкарвам голове и да асистирам. До момента не съм се колебал дали да остана в "Левски", или да отида в чужбина. Целта ми е да си подобря качествата. Не знам дали ще спечелим трофей, не искам да давам такива оценки", завърши талантът от Враца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай