Култов фен ушил костюма на Спасов

Култов фен ушил костюма на Спасов | StandartNews.com

Страхотният "моряшки" костюм, с който треньорът на "Черно море" Никола Спасов празнува спечелената Купа на България, има интересна история. Той е бил ушит от култовия фен на варненци - Ванката. Спасов му обещал, че ако тимът му вземе трофея ще го облече, и си спази думата. Интересното за Ванката е, че от суеверие гледал мачовете на "моряците" съвсем сам. Той също има подобна одежда.

"Бях обещал на един човек от фен клуба да облека костюма при вдигането на купата. Имах много вяра, едни страхотни момчета, всички имат принос за тази купа. Бяха уникални, така трябва да се играе футбола, с воля, с борба", коментира Спасов.

"Бях сигурен, че ще се справят. Трябва да имаш и голяма вяра, с индивидуални качества също, успяхме да бием един много силен "Левски". Бях нервиран от съдийството, но това бяха отделни моменти", добави Спасов и скочи срещу съдията Ивайло Стоянов за червения картон на Стенио. "Искам момчетата да играят по този начин и в Европа, искам футболистите ми да са като "Лудогорец". Няма да се превъзбуждане", каза още Спасов. "Нека да ми казват какво искат, важното е, че победихме", допълни той по повод новия си прякор Адмирала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай