Култов Юрген Клоп! Как ще се облече за финала

Утре е мачът за Купата лигата между Ливърпул и Челси

Култов Юрген Клоп! Как ще се облече за финала | StandartNews.com

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че няма да изневери на стила си за финала за Купата на Лигата срещу Челси в неделя. Традиционно треньорите се обличат в костюм за двубоите на “Уембли”.

“Няма да облека костюм, но причината не е, че съм суеверен. Гледайки снимките от финала в шампионската лига и как изглеждам – небръснат, с шапка, въобще не ме вълнува. Мога да съм там и по бански. Единственото, което има значение е да спечелим и да зарадваме хората”, сподели с усмивка Клоп в интервю за “Дейли Мейл”.

“След 20 години, когато говорят за този отбор и не спечелим други трофеи, няма да се изненадам, ако кажат: “Те бяха добри…, но можеха да спечелят повече”. Затова трябва да опитаме да спечелим още някои неща. Следващата ни възможност е през уикенда”, каза германецът, цитиран от "Тема:Спорт".

Клоп не скри радостта си, че финалът ще се играе пред пълни трибуни: “Винаги съм оценявал подобни неща. Не ги приемам за даденост. Да играем пред празни трибуни беше трудно. Аз съм емоционален треньор, ние сме емоционален отбор, емоционален клуб. Имаме нужда от това. Вярно е, че сега обичам футбола повече от всякога”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай