Кристиян Добрев: "Локо" (Сф) се разпада, изчезва и цяло училище

Кристиян Добрев: "Локо" (Сф) се разпада, изчезва и цяло училище | StandartNews.com

Касев назначава нови шефове от болницата ли, пита директорът

Драмите около изпадналия във финансов и кадрови колапс "Локо" (София) не стихват. Вчера последният мохикан останал да съживява тима Кристиян Добрев даде тъжен брифинг. На него Кичо обвини мажоритарните собственици Касев и Льосков в нечувани машинации, съсипващи славния някога клуб.

"На последната тренировка дойдоха 12 човека от 22 картотекирани. Другите са се прибрали по родните места. Представителният отбор е върхът на айсберга. Под водата се крие 2/3 от това, което се случва надолу. Не знам дали има по-голямо кощунство от това, какво се случва с децата, които са обречени на гибел и чието спортно училище май ще изчезне", с треперещ глас прогнозира Добрев.

И добави: Касев е дал 3200 лева като оперативни средства. А трябваше за вода, екипи, закуски за децата. Дотук - нищо. Чух, че феновете били виновни, че не си купували билети. От 318 лева след един час станаха 258. Бях обвинен дори, че съм дал някакви си смешни 300 лева от моя джоб за мача с "Балкан" (Варвара). Еми, аз имам такива възможности", обясни Добрев.

И разкри още потресаващи неща: " На общото събрание г-н Касев каза, че няма да коли и беси в "Надежда", а че е просто говорител. После в личен разговор ми обяви, че той кара влака в "Локомотив". Вече и аз съм се объркал кой е машинистът. Сега е в болничен, но назначава и уволнява. Как е успял да се срещне с новоназначените и как ги е назначил, не знам. От болницата ли?", попита риторично се екскапитанът на столичните "железничари".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай