Краев стартира проби в Манчестър Сити

Краев стартира проби в Манчестър Сити  | StandartNews.com

Играчът на "Левски" Божидар Краев стартира от днес едноседмични проби в английския шампион Манчестър Сити. Полузащитникът пристига в Англия, където ще тренира с втория отбор на "гражданите", чийто селекционер е Патрик Виейра.

Запознати твърдят, че поканата е за седем дни, в които младокът ще се опита да впечатли треньорския екип на първенеца на Висшата лига. Това не е първата престижна покана за младата надежда - през 2014-а г. го потърсиха и от Ювентус и той тренира три дни на базата на "бианконерите".

Футболистът на "сините" ще бъде придружаван от бившия бранител на "Левски" Джон Ингълс, който работи в агенцията, която подписа контракт с врачанина.

В случай, че се стигне до договор, Божидар Краев ще е третият българин, подписал със Сити след Мартин Петров и Валери Божинов.

"Не всеки получава покани да се пробва в такъв клуб. Ще тренирам с отбора до 19 години, като ще съм там от събота до събота. Това ще бъде ценен опит и едно невероятно изживяване, което ще ми помогне за в бъдеще", сподели самият Краев, пише Гонг.

"Нямам идея какво става с Ювентус, а и все пак все още не е отворил трансферният прозорец. За мен няма проблем и да остана в Левски, аз съм много доволен от моя клуб", заяви младокът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай