Кончита хвърли око на Хамилтън

Кончита хвърли око на Хамилтън | StandartNews.com

Люис и Розберг са на прага на "студена война"

Нашумялата напоследък Кончита Вурст се появи в компанията на Люис Хамилтън и неговата приятелка Никол Шерцингер. Звездната тройка се щракна на благотворителната вечер "Киното срещу СПИН".

Събитието е в рамките на 67-ия международен кинофестивал. Домакини на церемонията бяха Шарън Стоун, Карла Бруни-Саркози и Джон Траволта. Участваха също актрисите Мила Йовович и Кели Престън, манекенките Хайди Клум и Айшвария Рай. Никол и Люис се появиха за първи път заедно на официално събитие, след като окончателно се събраха преди няколко месеца. Шестгодишната връзка на певицата и състезателя от Формула 1 претърпя доста върхове и спадове. 35-годишната брюнетка показа сексапилната си фигура в тясна черна рокля.

Пилотът също изглеждаше доста добре в червения си смокинг. Хамилтън обаче вкара напрежение в бокса на "Мерцедес", след като заяви, че скромният му произход го прави много по-жаден за успехи от неговия съотборник Нико Розберг. Двамата са на прага на "студена война".

"Когато аз съм спял на дивана в квартирата на баща ми, Нико е прекарвал детството си в Монако, където е бил обкръжен от яхти и хотели. Така още от ранните детски години вървим по различни пътища. Така че мотивацията ни е различна. Нормално е аз да мисля само за световната титла", заяви Люис, който е най-богатият спортист в Британия със състояние около 68 млн. паунда.

 Днес стана ясно, че Розберг е продължил договора си с "Мерцедес" с две години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай