Кокала скочи: "Славия" игра порно

Кокала скочи: "Славия" игра порно | StandartNews.com

София. "Славия" игра порно срещу "Ботев" (Вр), изригна треньорът на "Локо" (Сф) Емил Велев след равенството 1:1 като гост на "Берое". Резултатът остави столичани в зоната на изпадащите. Основни конкуренти на "червено-черните" за оцеляване в елита са именно Врачани.

"В Стара Загора победи феърплеят за разлика от Овча купел. Там отборите сътвориха огромен гаф. Не знам докъде ще продължава да затъва българският футбол", продължи Кокала. "Не мога да си помисля, че някой може да ни подари три точки. Това е недостойно и недопустимо за мен и нашия отбор", завърши Велев.

"Не искам да отговарям на Велев. Нека той да обясни къде са ни премиите за мача с Перник", каза Венци Стефанов пред "Стандарт". "Кокала се е обадил на Жоро Петков, който по това време е бил със Здравко Лазаров на кафе. Той им е казал, че аз и Гигов сме се разбрали. И какво стана - бихме "Миньор" и момчетата се чудят къде са им парите. Звъня му аз на Велев и го питам, а той ми казва, че не са го разбрали", добави "белия" бос. "Славия" отнесе "Миньор" с 4:2. "Да, истина е, но не е въпросът за една или две премии. Тук става въпрос за принцип", потвърди Георги Петков за "Стандарт".

По повод съмненията за мача на "белите" с "Ботев" БФС пусна декларация, която плаши с наказание всички български отбори, ако се докаже, че в мачовете няма феърплей.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай