Кобрата: Спортът не е война и не мразя Кличко

Кобрата: Спортът не е война и не мразя Кличко | StandartNews.com

Най ме е яд, че не зарадвах българите, обяви боксьорът

Не трябва да превръщаме спорта във война, не мразя Кличко", обяви Кубарт Пулев пред Сашо Диков в "Нова тв". "За съжаление не можах да зарадвам българите и за това най-много ме е яд", призна Кобрата. "Продължавам да вярвам все повече в себе си, след този мач се чувствам едно стъпало нагоре в бокса", каза още той.

"Понасям на удари, но не на всякакви, нокаутът си е нокаут, ударът беше не толкова силен, колкото точен. Можех да стана, но ако се бях изправил, щях да залитам като пиян. Много ме е яд на себе си, но така е трябвало да стане", каза още Кубрат.

"Ако има някъде, където Кличко би могъл да лавира, това са ръкавиците. Не беше честно спрямо мен да не виждам ръкавиците, да не ми ги дават, да нямам право да ги погледна", коментира Пулев.

"Не поздравих Кличко след мача, не се видяхме. Аз му честитих победата задочно, през социалната мрежа това е повече от достатъчно. Не един път казах, че признавам, че грешката беше моя. Допуснах елементарната грешка в защитен план", каза още той.

Както е известно Кобрата загуби с нокаут в петия рунд мача за световната титла на IBF от украинеца в Хамбург. Кубрат все още не е обявил какво ще е бъдещето му и дали ще продължи партньорството си със "Зауерланд". Според мнозина специалисти именно промотърите са хвърлили Пулев в битката неподготвен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай