Кмет даде рамо на „Пирин" - Гоце Делчев

Сяда в агитката срещу „Левски"

Кмет даде рамо на „Пирин" - Гоце Делчев | StandartNews.com

Благоевград. Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов ще е начело на агитката на „Пирин" - Гоце Делчев за неделното домакинство срещу „Левски". Градоначалникът призова всички да подкрепят отбора в двубоя срещу столичния гранд. Той даде своето пълно доверие за тима, независимо от негативния резултат 1:7 срещу „Ботев" - Пловдив и подмятанията за уговорка на мача, включително и писмото на БФС до клуба по същия повод.

„Нека всички бъдем заедно на стадиона в неделя и да подкрепим момчетата от „Пирин". Нашият отбор, който толкова ни е радвал и вярвам, че ще ни радва и занапред. Тим, в който всички имаме доверие и за разлика от други, които вземат скъпоплатени чужденци и звездни селекции, разчита основно на българското, като 90% от играчите са от нашия край. Заради това, не без гордост, го наричаме „нашия Пирин", твърди Москов.

"Сега „Пирин" се нуждае още повече от нас в борбата за спечелване на точки в мач, срещу безспорно класен съперник, какъвто е „Левски". Призовавам всички ние, които обичаме отбора, града и целия ни регион да бъдем на стадиона и да подкрепим „Пирин", коментира кметът.

Той изрази недоумение от постоянната кампания против клуба и отбора, които са от най-малкия град в страната в сравнение с останалите участници в „А"- група. Според него не е изкючено някой да не желае "Пирин" да играе в елита.

"Искаме момчетата от „Пирин", техните треньори и всички от клуба да знаят, че ги подкрепяме безрезервно и сме до тях", допълни градоначалникът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай