Китайци се бият за Козмин Моци

Китайци се бият за Козмин Моци | StandartNews.com

Момичета избират въпроси за футболист №1

Два китайски клуба са луднали по звездата на "Лудогорец" Козмин Моци, твърди "Блиц". Азиатците са отправили оферти до собственика на шампионите Кирил Домусчиев. От Разград признаха за интереса, но отказаха да назоват имената на отборите, както и парите, които предлагат.

"Моци е наблюдаван от китайците още от миналата пролет. Но след мача му срещу "Стяуа" и влизането ни в Шампионската лига те направо пощуряха. Тука не става въпрос за интерес, а за конкретни оферти. Всичко е в ръцете само на двама души - на Моци и на Кирил Домусчиев. Ако те са съгласни, може и да има трансфер. Нещата на този етап по-скоро вървят към отрицателен отговор, защото Моци предпочита да продължи кариерата си в европейски клуб, който да не е от средна класа. Но знаете, че понякога нещата опират и до пари", коментираха от "Лудогорец".

В същото време стана ясно, че "орлите" организират онлайн анкета за футболист номер 1 в клуба за 2014-а. Събитието организира една от най-активните фен фракции на клуба "Green ladies". Момичетата вече са подготвили въпросите в анкетните карти, които ще бъдат раздадени на публиката преди мача на шампионите с "Локо" (Сф) на 29 ноември. На следващия ден въпросите ще бъдат качени на сайта "Ludogorec", a анкетата ще е активна до 7 декември. Церемонията по връчване на наградите ще е на 11 декември в Общинския културен център в Разград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай