Камбуров и Бонев избягаха от "Лаута"

Камбуров и Бонев избягаха от "Лаута" | StandartNews.com

"Локо" (Сф) мина неочаквано леко през Пловдив

Пловдив. "Локо" (Сф) разби като гост 4:0 адаша си от Пловдив и ще зимува в тройката. Столичани правеха каквото си поискат на "Лаута", а домакините ги гледаха отблизо и смущаващо не им пречеха.

Христо Бонев не издържа и запали колата си на полувремето. Лидерът Мартин Камбуров пък поиска смяна още на почивката. Нямаше и помен от хъса и агресията, с които обещаха "смърфовете" да се хвърлят в двубоя.

Ранджелович, Генов и на два пъти Шехуди убиха интригата в Пловдив още през първата част. Публиката на "черно-белите" пък съзря нечестна игра и се чуха грозни скандирания по адрес на 22-мата на терена.

"Нямам обяснение за слабата игра и напрежението в отбора. Просто има дни, когато нищо не върви и това бе именно такъв случай", оправда се след мача воденият на книга за треньор на "Локо" (Пд) Петър Пашев.

Часове преди, меко казано, странния мач на "Лаута" почетният президент на "Локо" (Пд) Христо Бонев пусна прочувствена декларация в клубния сайт по повод забъркването на тима в схеми за "черно тото" и ареста на капитана Камбуров през седмицата.

"Искам най-отговорно да заявя, че любимият ни "Локомотив" трябва да бъде даван за пример от ФИФА и УЕФА в борбата за чистота на футбола. За зложелателите искам да припомня старата локомотивска поговорка: "Куче, което ни е лаело, все е побеснявало", пишеше в комюникето.

"Черно-бялата" Коледа на "Лаута"

дойде с нови фен артикули на "Локо" (Пд), похвалиха се от клуба. Специална празнична колекция от нови атрибути може да бъде закупена от феновете на "смърфовете" от петък. В нея са включени и множество календари на различните фен фракции на пловдивчани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай