Кълцат "топчии" пред "Сан Паоло"

Кълцат "топчии" пред "Сан Паоло" | StandartNews.com

Неапол. Неапол за пореден път се превърна в кошмарно място за гостуващите агитки. Този път пострадаха двама фенове на "Арсенал". Те са били издебнати пред входовете на стадион "Сан Паоло". Ултраси на "Наполи" накълцали лицата и ръцете им. Британците успели да се измъкнат и сами потърсили помощ. Автобус с фенове от Острова пък остана без прозорци след атака с бутилки. За щастие няма пострадали.

Явно заради напрежението охраната на стадиона реши да не пуска по-голямата част от феновете на "Арсенал" на стадиона. Стотици привърженици останаха до входовете. След последвали размяна на обиди и няколко тупаници охраната на стадиона отстъпи. Тя пусна ултрасите чак на 20-ата мин. От "Арсенал" разкриха, че ще направят разследване и е вероятно да заведат дело.

Мачът, който "Наполи" спечели с 2:0, започна с детски плач. Незнайно защо момчето талисман, което капитанът на "Арсенал" Микел Артета водеше за ръка, се разциври. Халфът се опита да го успокои, но без успех. Въпреки успеха италианците отпаднаха от Шампионската лига. Те станаха едва вторият отбор след ПСЖ, който събира 12 т. и напуска турнира.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай