Какво става? Пълен цирк в Манчестър Юнайтед

Скандали между играчи и треньор

Какво става? Пълен цирк в Манчестър Юнайтед | StandartNews.com

Манчестър Юнайтед върви стремглаво надолу и това вече е голям проблем за феновете на английския гранд.

Тежката загуба с 1:4 от Манчестър Сити в градското дерби в неделя е довело до нови разделения в съблекалнята на тима

Част от футболистите не са доволни от философията на Ралф Рангник и от резултатите под негово ръководство, които поставят под заплаха мястото на "червените дяволи" в Топ 4 и участието на тима в Шампионската лига догодина.

Местното издание Manchester Evening News (MEN), цитирано от „Webcafe“, назова Ерик Байи и Маркъс Рашфорд като двама от най-недоволните от настоящата ситуация в Юнайтед. Съобщава се и за играч, който не е назован по име, който си е спечелил прякора "любимеца на треньора", тъй като не спира да получава игрово време при германеца.

MEN твърди още, че са се появили и подигравателни подхвърляния към Рангник заради скромната му биография. Германецът има репутацията на голям треньор в родината си, като се смята, че Юрген Клоп и Томас Тухел са били силно повлияни от него, но единственият голям трофей, който е спечелил в кариерата си, е Купата на Германия с Шалке.

Според материала Байи е поискал капитана Хари Магуайър да бъде закован на пейката и той да получи шанс като титуляр на негово място.

Легендата на Юнайтед Рой Кийн критикува остро представянето на "червените дяволи" в дербито, определяйки го като позорно.

"Шокиран съм. Това е спорт на високо ниво, тук не можеш да се скриеш - каза Кийн. - Да се предадеш, да сложиш оръжие в дерби мач... В какъвто и да е мач... Не мога да го приема. Сити игра добре през второто полувреме, разбира се. Те са фантастичен отбор. Но Юнайтед?! Те просто спряха, предадоха се.

От друга страна, феновете на Ливърпул се надяваха на позитивен резултат на Юнайтед срещу Сити заради битката за шампионската титла. Има приказки, че отборът нарочно е свалил гарда, за да не помага на кръвния враг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай