Как лесно да направим своята сезам регистрация?

Появата на новия хазартен оператор Sesame е още една добра новина за българските потребители

Как лесно да направим своята сезам регистрация? | StandartNews.com

Появата на новия хазартен оператор Sesame е още една добра новина за българските потребители. Сравнено с времето, когато имаше ограничен брой компании на пазара, днес можем да избираме между далеч повече възможности за игра. А както добре знаем, колкото по-голяма е конкуренцията, толкова по-високо е и качеството на предоставената услуга.

Преди обаче да започнем да играем в платформата на букмейкъра, трябва да направим своята сезам регистрация. За щастие това се случва сравнително лесно, особено ако имате предишен опит с този процес при други оператори. Ние все пак ще ви обясним как най-бързо да създадете своя акаунт в системата на Sesame. Това можете да сторите както от компютър, така и от мобилен телефон или таблет.

Създаване на акаунт в Sesame

Преди всичко трябва да ви напомним, че за да играете какъвто и да е хазарт в България, според закона трябва да имате навършени 18 години. Това е категорично условие и никакви изключения не са позволени.

Процесът на регистрация в Сезам протича в няколко прости стъпки. Първите няколко налагат да си изберете потребителско име и надеждна парола, както и да въведете актуален имейл, който ще използвате. Трябва да посочите още телефонен номер, предпочитана валута, националност и държава на пребиваване. Когато сте готови с тези стъпки, натиснете бутона “Продължете”, за да преминете нататък.

Стигаме и до втората стъпка в процеса на регистрация. Тук вече платформата ще изиска малко по-лични данни, включително ЕГН, имена, адрес и пощенски код. Това не бива да ви притеснява, тъй като операторът има действащ лиценз от НАП, напълно регулиран е и използва съвременни методи за защита и криптиране на чувствителна информация. Не забравяйте, че предоставянето на подобни данни е практика за всички хазартни оператори, като Сезам определено не е изключение.

За да завършите процеса на регистрация, длъжни сте да приемете условията за ползване на платформата на Сезам, както и политиката за поверителност на компанията. Те са напълно стандартни, но все пак не пречи да ги прочетете и да се запознаете с тях. Натиснете бутона “Регистрация” и приключете целия процес по създаване на акаунт.

Активация на сметката

За да започнете да играете в Сезам, налага се и да активирате своя новосъздаден акаунт. За целта на посочения телефон ще получите специален шестцифрен код, който трябва да въведете в съответното за това поле. Другият вариант е да отворите мейла си и да последвате линка, който ви е изпратен там.

Верификация на акаунт

Както е практиката при всички уважаващи себе си хазартни оператори, вие няма да можете да изтеглите печалбите си без да сте осъществили верификация на своя акаунт. Това се случва посредством предоставяне на копие на личен документ тип лична карта или шофьорска книжка. В сайта на Sesame можете да качите лесно своя документ, като процесът на верификация не би трябвало да отнеме повече от 48 часа. Когато този процес е завършен, можете да сте сигурни, че сте изпълнили всички нужни стъпки и в един момент бихте могли да изтеглите своята печалба. Пожелаваме ви успех!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай