Как да създадем печеливш залог в Sesame bg?

Високите коефициенти привличат вниманието на любителите на футболните прогнози

Как да създадем печеливш залог в Sesame bg? | StandartNews.com

Високите коефициенти привличат вниманието на любителите на футболните прогнози. Но всъщност най-важни са коефициентите, които носят крайния успех при предвиждането. Понякога единичните ставки с добър изглед за познаване не носят висока възвръщаемост, което кара играчите да гледат към по-рисковите селекции. Но пък акумулираните на два или повече по-ниски коефициента също може да се окаже печеливша стратегия, ако се направи правилен и добре преценен избор от наличните варианти. Безброй такива опции можем да открием и в sesame bg, където могат да се комбинират много различни конфигурации в рамките само на един мач.

Това се постига при активиране на функцията Създай залог. Тя позволява да се построи своеобразна колонка от пазарите, съдържащи в менюто на конкретна футболна среща. Акумулирането им с използване на стандартната функция за множествени залози не е позволено - ако маркирате две или три селекции по този начин, те ще се заредят във фиша като отделни сингъл прогнози. Затова трябва да се използва бутона Създай залог в менюто на избраната среща в Сезам БГ, след което могат да се фиксират избраните предвиждания на конкретни пазари. След като се добавят поне две селекции, в полето отдясно се показва и какъв е акумулираният коефициент от тях.

Могат да се трупат и още варианти до постигане на търсената възвръщаемост. Но трябва да е ясно, че колкото повече са неизвестните, толкова по-вероятно е да се получи грешка в някоя от включените прогнози. А това води до загуба на целия бет-билдър, както впрочем се случва и при стандартната колонка.

Комбинации на нискорискови варианти има потенциал за успех

Да речем, че ни трябва сумарен коефициент от поне 2.00. Но решавате на мач като Торино - Милан да не се опирате категорично на успех за гостите, въпреки че той е оценен с подобна стойност. Спирате се на двоен шанс в полза на “росонерите”, който самостоятелно дава доста по-ниска възвръщаемост. Но когато например към тази селекция се добави и прогноза за това, че и двата отбора ще отбележат гол, коефициентът вече скача осезаемо над 2.00. По този начин се акумулират нискорисков вариант с такъв, който е малко по-трудно предвидим.

Но изборът за 2Х може да се комбинира и с други по-ниски ставки. Добавят се още поне един отбелязан гол от страна на Милан в мача, по-малко от два гола за Милан през първото полувреме, както и това, че до почивката поне едната врата ще остане суха (с други думи, за първо полувреме и “Двата отбора да отбележат” получава отговор “Не”). Тази четворна конфигурация отново акумулира общ коефициент над 2.00, а за всяка отделна селекция вече споменахме, че сама по себе си е нискорискова. Но отново повтаряме, че при повече използвани пазари се увеличава и опасността един от тях да не бъде познат.

Букмейкърът дава конкретни предложения

Ако не можем да направим конкретен избор при бет-билдъра, то можем да погледнем дали от екипа на оператора не ни дават идеи в подобен дух. В платформата на Сезам БГ на преден план са дадени подбрани коефициенти за определени срещи, при които селекциите са посочени, както и общият коефициент, който се получава от тях. По този начин букмейкърът също предлага на потребителите варианти извън матрицата, които могат да донесат добра възвръщаемост.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай