Как да следим за нов Betway бонус код за България

С навлизането на пазара на електронните спортове, Бетуей тепърва готви изненади за феновете си

Как да следим за нов Betway бонус код за България | StandartNews.com

Онлайн хазартът в България се намери във вероятно най-добрия си период. Букмейкърите в страната се роят и вече буквално изборът е огромен. Един от безспорните фактори на пазара е Бетуей. Този оператор предлага различни по вид бонуси, с които опитва да се отличи сред другите хазартни оператори, запазвайки потребителската вълна. За да следите за опциите в сайта след регистрация може да ви трябва Betway бонус код, ако ли не, да следите по други възможни канали за подобна информация. Бонус или промо кодовете са ясни в същината си какво представляват, затова няма да ги коментираме широко. Ще кажем само, че те отключват всички бонусни функции на който и да е бетинг бранд. Кои са другите възможни източници, които да следим за бонуси – ще ви разкажем в следващите редове.

Всяка хазартна забава започва с регистрацията, която е доста отговорно и трудно решение за много потребители. Но да речем сте се спряли на Бетуей по една или друга причина. Всеки залагащ има едва два фундамента, при които избира „своя“ бетинг сайт.

А Бетуей ги има и двата – високи коефициенти и специални бонуси. От английския бранд имат страхотни решения и за двата типа играчи. Началният бонус за спорт е 100% до 200 лева, но с него далеч не се изчерпва всичко. Една интересна опция на самия сайт е “Betway Boost”, обединяващ няколко оферти. Там увеличението на коефициентите е между 15 и 25%. С други думи между 1/3 и 1/4 от целия коефициент и гаранция за по-добри евентуални печалби.

Освен на уеб платформата, за бонусите на бетуей може да се следи и по други канали. За жалост, към този момент операторът не рекламира по най-добрия начин социалните си мрежи, които са доста неактивни, но има алтернативи. Една такава са пуш нотификациите в сайта. С подобни прийоми, характерни и за модерните новинарски сайтове, може да бъдете в крак с новостите и допълнителните оферти в сайта на Бетуей България.

Стандартните форми на комуникация като имейл и телефон също важат с пълна сила в Betway. Имейлите не са единствено форма за общуване между вас и съпорта. Чрез тяхното ползване или неползване, може да уловите навреме или да пропуснете безвреме някоя примамлива оферта....

Подобни оферти като бууст-а на Бетуей има за различни спортове и първенства и не бива да се чудите заслужава ли си да играем в Betway. Основен приоритет на този британски бранд, съвсем логично, е футболът. Но спортните маркети на Бетуей са едни от най-добрите и разнообразни на пазара. Не липсват куп възможности за залози на мачове от тениса, баскетбола, волейбола, както и американските спортове като тамошния футбол, бейзбол, хокей на лед и други.

Разбира се, към този момент няма как да се очаква betway да предлага еднакъв брой събития с нулев марж за футбола и останалите спортове. Операторът е неотдавна в България и по всичко личи, че не иска да предприема рисковани стъпки. Следваната стратегия изглежда доста по-различна от тази на конкурентни букмейкъри, но затова и приключението в Бетуей е толкова по-цветно.

И в началото на статията загатнахме, че този сайт опитва да бъде иновативен. Потребителите на Бетуей доста харесват стрийминга. Немного букмейкъри у нас предлагат тази услуга, която определено показва отношение към клиента. С навлизането на пазара на електронните спортове, Бетуей вероятно тепърва готви изненади за феновете си. Е-спортът е необятен свят и непокътната територия към този момент, така че може именно Бетуей да е рубиконът, който да промени това с бонусни оферти и функции в платформата си.

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.
 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай