Изпратиха с камъни Бербо и компания

Изпратиха с камъни Бербо и компания | StandartNews.com

Нова контузия разплака Митко в градското дерби

Гръцкият кошмар на Димитър Бербатов продължава с пълна сила. Нападателят на ПАОК изживя една от най-тежките вечери в кариерата си при загубата с 0:1 в градското дерби с "Ираклис". Звездата на "двуглавите орли" бе заменена в 79-та минута, след като получи поредна контузия. Малко след това Митко бе изловен от камерите как плаче и прави гримаси от болка на резервната скамейка.

Не футболните събития обаче се превърнаха в централна новина, а вандалските прояви, които последвали след края на мача. Разярени, ултрасите на ПАОК опитали да щурмуват съблекалнята, в която играчите на се били скрили след загубата. Феновете не можели повече да прощават провалите на любимците си и този път искали кръв. Всичко това довело и до варварски сблъсъци с полицията. Озверелите фенове се нахвърлили на органите на реда с камъни, но в крайна сметка всичко приключило без сериозно пострадали. Бербо и компания останали заклещени на "Тумба" и успели да си тръгнат чак три часа след края на двубоя.

Президентът на "двуглавите орли" Иван Савидис заяви пред привържениците, че е готов да си тръгне от клуба, ако го считат за виновник за лошата ситуация. Босът бил твърдо решен да оправи кашата, в която ПАОК се намира. Още същата вечер той организирал спешна среща с другите шефовете в местен хотел. На нея той ги призовал в рамките на два дни всеки да подготви план за излизане от кризата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай