Искат 110 лв. на черно за "Марибор"

Искат 110 лв. на черно за "Марибор" | StandartNews.com

Феновете на "Левски", които не успяха да се сдобият и вчера с билети за мача с "Марибор" утре, ще трябва да се бръкнат здраво в джобовете. Тарикати започнаха да хвърлят въдиците в сайтовете на онлайн търговия. Те искат за пропуск от 30 лв. - цели 110!

Очаква се в следващите часове черната борса да се вихри с пълна сила. "Сините" не успяха да се справят с нея, след като по традиция няма квота от определена бройка на човек. Иначе вчера по обед свършиха и последните места, които бяха пуснати на касите. Въпреки това стотици се въртяха около тях с надеждата, че нещо ще се появи. "Продадено! Билети - няма!", написаха отвътре. Според запознати вероятността да бъде пусната частта от сектор "Г", която извън клетката за гости, е малка. Причината са изискванията на полицията. "Левски" пък сами се лиши от още около 2000 места заради ремонта в сектор "В". Той бе наложителен, за да може да "сините" да ритат на стадион "Георги Аспарухов" в Европа, но се стигна до намаляване на капацитета. В буферните зони към "Г" и "Б" ще бъдат сложени рекламни пана. Освен това първите няколко реда остават празни, тъй като оттам нищо не се вижда.

След щастливците с билети е и хубавицата Радост Тодорова. Моделът получи пропуск от гаджето си, след като се появи със фланелка на "Левски" в мрежата.

Изолират "Левски" от шума

Ръководството на "Левски" прави всичко възможно, за да може да държи играчите далеч от истерията, която тресе феновете. "Сините" помолиха играчите да ограничат контактите си с хора, които не са част от семейството им, както и да стоят далеч от медиите. "Трябва да сме концентрирани, за да можем да си свършим задачата. Ние знаем как да надъхаме играчите, не е нужно някой да го прави допълнително", категорични са от "Герена".

Треньорът Люпко Петрович пък умува дали да не направи промяна в състава, с която да изненада колегата си Дарко Миланич.

Шеф: Има надежда за още пропуски

Феновете, които останаха без билети, не трябва да губят надежда. Това обяви изпълнителният директор на "сините" Константин Баждеков. "Радвам се, че продадохме толкова бързо пропуски. А тези, които не успяха да си купят, трябва да чакат дали някой от притежателите на карти няма да се възползва от местата, които му се полагат. Затова да следят мрежата на "Тикетпро"", обясни Баждеков.

"Сините" обаче не са доволни от друго. Според тях клубът е ощетен от новата схема, по която ще се разделят парите от тв права в Първа професионална лига. "Отборите, които привличат най-голяма интерес, бил трябвало да вземат повече", скочи Баждеков пред "Гонг".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай