Инджов шокира: ЦСКА в "А" група без класиране

Инджов шокира: ЦСКА в "А" група без класиране | StandartNews.com

ЦСКА да играе в "А" група без да се зачитат точки за класиране. Шокиращата идея даде в интервю пред агенция "ПИК" Юлиян Инджов. Бизнесменът стои зад настоящия "червен" тим.

"На срещата с Петър Манджуков обсъдихме ситуацията в клуба към момента. Очакваме спасителите на ЦСКА, които и да са те, да заяват интереса си днес или утре. Ако те не направят това в този срок ние ще активираме програмата за ново дружество", заяви бизнесменът.

"Ако до четвъртък не се появят спасителите, ние ще задействаме програмата с новото дружество, която не може да гарантира участие на ЦСКА в "А" група. Новото дружество, каквото и да е то, ще носи името ЦСКА, и ще се бори за участие в "Б" или във "В" група", категоричен беше строителният бизнесмен, "Другият вариант е ако изпълкомът на БФС направи изключение и остави отбора да се състезава в "А" група без участие в класирането за една година".

"Ако новото дружество бъде стартирано, мажоритарни собственици ще бъдем аз и господин Манджуков. Бюджетът на ЦСКА ще бъде в рамките на 4 милиона. Ако ЦСКА стартира първенството в долен ешалон излишъкът ще бъде инвестиран в подобряване на инфраструктурата на стадиона и на базите предоставени на дружеството", разкри Инджов.

Новината подлуди феновете на ЦСКА в социалните мрежи, които са твърдо зад вариант "Божков" и призовават Инджов да се махне веднага от "Армията".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай