Илиан Илиев: А дали заслужаваме да сме шампиони?!

Илиан Илиев: А дали заслужаваме да сме шампиони?! | StandartNews.com

Старши треньорът на "Левски" Илиан Илиев бе разочарован след равенството 1:1 с "Пирин" Гоце Делчев в мача от поредния кръг в А група. "Сините" успяха да поведат в резултата малко преди края на първото полувреме, но допуснаха изравняване в 82-а минута. 

"Тук идва въпросът, дали ако не побеждаваме навън, заслужаваме да станем шампиони?!", отбеляза Илиев.

„Ядосан съм много. Допускаме гол, който сериозен отбор, който иска да става шампион, не може да допусне. Имам предвид, че Пирин си изпроси дузпата. Като цяло терен, обстановка не предразполагаше много за футбол. Трябваше да караме на борба. Започнахме да ритаме топката, пригодихме се към техния стил. Направихме ротации, за да могат да почиват някои Искахме да съхраним някои. Не може да изкараме с един и същи хора. Този мач трябваше да го спечелим с характер. Първото полувреме помислихме, че мачът е свършил", коментира след мача Илиев.

"Да, ние губим точки, но хубавото е, че се играе истински шампионат, играе се феърплей", завърши наставникът на "Левски".

"Това е мачът, в който показахме голям характер. Тази точка е по-ценна от всички други, които сме взимали. Дори от тази в Разград. Допуснахме старата си слабост да ни поведат в резултата. Първото полувреме получихме гол, който не мога да приема. Хубаво е, че успяхме да се вдигнем. Разбира се, че заслужаваме да останем в "А" група", каза пък треньорът на домакините Тенчо Тенев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай