Играчите на "Левски в шок, търсят охрана

Играчите на "Левски в шок, търсят охрана | StandartNews.com

София. Страх от феновете скова играчите на "Левски", след равенството 1:1 с "Пирин", опита на феновете да спрат автобуса на клуба и последвалата им декларация. Футболистите си признаха, че са в паника да не им се случи нещо.

"Не смеем да си покажем носа. Не знаеш кой и къде ще те спре", обявиха от "Герена". Чужденците се движат по двойки, за да могат да си окажат взаимно помощ при нужда. Някои от българите пък привикаха по-здравички приятели, които неотлъчно са до тях в ролята на гардове.

"Атмосферата не е приятна. Никой не мисли за футбол. Всеки се пита какво ще стане при нова издънка", твърдят в съблекалнята. Възможно е да се стигне до там, че треньори и шефове трябва да вадят футболистите на сила на терена в дербито с "Локо" (Сф), което е в събота.

Днес треньорът Илиан Илиев отказа да говори, както и Даниел Боримиров. Същото стори и Дончо Донев. Илиан се съсредоточи върху специална тренировка за футболистите, които не пътуваха за Гоце Делчев заради контузии или не взеха участие в мача. По-късно Боримиров привика на разговор ветерана Христо Йовов.

Полицията спря щурм на "Герена"

Около 50 фенове пробваха да щурмуват по тъмно съблекалнята на "Герена" при завръщането на тима от Гоце Делчев. Полицията обаче си бе взела поука от инцидентите край прохода Предела и не допусна нови.

Недоволните запалянковци трябваше да се задоволят само с псувни и закани към футболисти и треньори. Последните стояха дълго време в съблекалнята, докато служителите на реда разчистят терена. Някои дори забравиха там саковете си и ги взеха едва днес. По-придвидливите пък слязоха по пътя и се скатаха набързо по домовете.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай