И испанците луднаха - ще намразим отбора!

Много криткики срещу треньора Луис Енрике

И испанците луднаха - ще намразим отбора! | StandartNews.com

Критиките към испанския селекционер Луис Енрике от фенове и медии вече заливат общественото пространство, а в Мадрид му отмъщават по всякакъв начин за решението да не вземе нито един играч от Реал на първенството.

„Алармите са включени в испанския отбор, защото срещу Полша играта бе далеч по-слаба в сравнение с мача срещу Швеция - пише „Марка”. - Фуриите правят безсмислени пасове, защото им липсва острота и вертикалност, а в същото време се допуска съперниците твърде лесно да стигат до положения пред вратата на Симон”.

Близо 90%, които гласуваха в анкета на "Марка", поставиха най-ниската възможна оценка на Лучо и отбора, а в допитването участваха над 80 хиляди души, пише "Тема спорт"

В същото време Футболистите продължават да се оправдават с лошото състояние на терена на „Ла Картуха” в Севиля, но в същото време това по никакъв начин не умилостивява претенциозните фенове.

Близкият до Реал Мадрид вестник AS също не пести критики към селекционера: „Лучо виси на косъм и във федерацията вече има дълбока загриженост от опасността хората да се отрекат от националния отбор. Топката е в корта на президента Рубиалес, който гледа как проектът на треньора е на път да се разпадне 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай