Хубчев след 3:0: Не е най-доброто

Хубчев след 3:0: Не е най-доброто | StandartNews.com

Адмирала кастри нападателите след провала

"Берое" успя да победи "Черно море" с класика във Варна. Тази победа прати старозагорци на 4-ото място в класирането на 1 точка от "Литекс" и "Лудогорец" и на 5 от лидера "Левски". Неманя Милисавлевич откри резултатът в 28-ата минута. Влезлият като резерва в 57-ата минута Евертон Джилио-Том вкара за 2:0, но минути след това в нова атака бе ударен по лицето и от носа му зашуртя силно кръв. Това доведе и до неговата смяна в 80-тата минута. На негово място се появи Исмаил Иса, който в продължението направи резултата 3:0.

"Неприятна загуба. Лош мач за нас. В край на сметка основното нещо бе, че играхме слабо в атака. Не успяхме да реализираме в точния момент голове. Нещата щяха да изглеждат по друг начин, ако си бяхме вкарали положенията. Не мога да кажа, че ни надиграха. Изиграхме едно равностойно първо полувреме, но "Берое" е отбор, който може да вкара по всяко време и го показаха. Големите длъжници са нападателите ни. Те трябваше да реализират", отсече треньорът на "Черно море" Никола Спасов.

"Тактически много правилно изиграхме мача. отвърнахме на мъжката игра на "Черно море". Успяхме да реализираме нашите положения и съвсем заслужено спечелихме. Нещата, които променихме от двубоя със "Славия", са в главата и в мисленето. Все пак футбола е игра на грешки и всеки гледа да се възползва от тях. Може би това не е най-добрият ни мач", заяви скромно треньорът на "Берое" Петър Хубчев.

Агитката поиска главата на Спасов

Никола Спасов до днес бе Адмирала, но вече се превръща в персона нон грата на "Тича". Феновете приклещиха спеца след крушението от "Берое" и му търсиха сметка на висок тон. "Не може от толкова взети през лятото футболисти да играе само Бурабия. Защо на терена са играчи като Бижев и Васев? С какво те са по-добри от Валери Йосков, Мартин Костадинов или Илиян Неделчев, които са наши момчета. Дава се камара пари за заплати на чужденци, а те стоят на пейката. Няма живец във футболистите. Спасов да обясни на какво се дължи това. Не играем нищо, нямаме и цел. Как да идват хора на стадиона?", заяви пред "varnautre.bg" шефът на фенклуба Иван Михайлов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай