Херо призна за "Ботев"

Херо призна за "Ботев" | StandartNews.com

Димитър Димитров призна, че е бил на финални разговори с Цветан Василев и след седмица ще обяви официално, че започва работа в "Ботев".

"Да, няма какво да крия - бях на среща, но ще обявя решението си след седмица. Все още имам морален ангажимент към "Черноморец", заяви Димитров.

Както "Стандарт" информира - Херо ще заеме поста на спортен директор в "жълто-черния" тим. Треньор остава Станимир Стоилов. Мъри е получил поздравления от Цветан Василев за класирането на "Ботев" в Лига Европа. Босът е изразил доверие към наставника и му е казал, че няма намерение да прекратява договора му. Мъри обаче е притеснен от това, че някои от "бултрасите" не го долюбват. Той ще вземе окончателно решение дали остава след финала за Купата на 15 май.

Кишишев избяга от "Черноморец"

Радостин Кишишев е напуснал "Черноморец", стана ясно днес.

"От почти два месеца не съм на работа в клуба. Засега нямам нинкакви предложения. Занимавам се с бизнес", призна бившият национал, който заемаше поста на тийммениджър.

Ден по-рано се разбра, че треньорът на вратарите Любо Шейтаннов е прекратил договора си преди месец, но ще работи на добра воля до края на сезона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай