Guardian: Ван Гал даде списък на Юнайтед, иска Робен

Guardian: Ван Гал даде списък на Юнайтед, иска Робен  | StandartNews.com

Манчестър. Луис Ван Гаал е дал на изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Ед Уудуорд списък с футболисти, които иска да бъдат привлечени на "Олд Трафорд".

Сред желаните играчи от холандския спец попада и името на неговия сънародник от Байерн Мюнхен Ариен Робен, съобщава Guardian.

Ван Гаал е сочен за почти сигурния нов мениджър на "червените дяволи". От клуба са се съгласили да отложат обявяването му за ден, в който е предвидена почивка за националния отбор на Холандия. Ван Гаал в момента подготвя "лалетата" за предстоящото Световно първенство, след което ще изтече и договорът му с Холандската футболна федерация. Това означава пък, че специалистът може да бъде представен най-рано в неделя на "Театъра на мечтите".

Ван Гаал е дал на Уудуорд три списъка с играчи - като в първия са най-желаните от него. Сред играчите, които холандецът желае, попадат Ариен Робен (Байерн Мюнхен), Томас Мюлер (Байерн), Матс Хумелс (Борусия Дортмунд). Ван Гал е дал съгласието си за привличането на Люк Шоу (Саутхемптън) и Тони Кроос (Байерн).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай