Грабят билетите за юбилея на "Лудогорец"

Грабят билетите за юбилея на "Лудогорец" | StandartNews.com

Значката за 70 г. привлече феновете като магнит

Отлично стартира продажбата на билети в Разград за мача с "Локо" (Сф) в петък, похвалиха се от "Лудогорец". Притежателите на абонаментни карти извиха опашка на касите, за да се възползват от правото си - първи да се сдобият с пропуски. Преди срещата, която може да подпечата четвъртата поред шампионска титла, ще бъде открита официално новата трибуна "Моци". Тя ще бъде осветена от русенския митрополит Наум в 18,00 часа. Двубоят с "червено-черните" ще съвпадне и с честването на юбилея - 70 години от основаването на клуба. Тържеството ще бъде ознаменувано с концерт на Цеца Величкович, Джена и Крисия. Източник от клуба обяви пред медиите в Сърбия, че футболистите сами са искали Цеца. Певицата им носела късмет и нейна песен звучала в съблекалнята след всяка победа.

От "Лудогорец" обявиха също, че освен билетите за мача като топъл хляб се харчи и специалната значка. На нея е орлицата Фортуна, която е символ на шампионите. Цената й е 20 лв., но е в ограничен тираж. Затова заедно с пропуските запалянковците си вземаха и по една бройка от нея, за да не останат капо в близките дни до срещата със столичани.

Днес и утре пък ще стане ясно кои от официалните гости ще потвърдят присъствието си в петък. Междувременно Бойко Борисов за пореден път похвали "Лудогорец". "Защо взеха повече пари от ЦСКА и "Левски"? Ами, защото работят добре! Кой им е виновен на "сини" и "червени"? "Лудогорец" ли?", заяви премиерът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай