Гонзо потвърди: Манчини иска Китанов

Става трудно, потят се в "Локо" след 0:0 в "Надежда"

Гонзо потвърди: Манчини иска Китанов | StandartNews.com

София. Георги Иванов не успя да излъже Емил Велев като треньор, но разтресе земята под "Локо" (Сф). Столичани продължават да треперят за мястото си в "А" група, след като се издъниха у дома - 0:0 с "Черно море". Варненци дори можеше да си тръгнат с 3 точки, след като Райков удари греда в 7-ата минута.

Вратарят Божидар Митрев пък направи геройства, като спаси удари на Георги Илиев и Инканго. Тъмнокожият нападател пропусна да се превърне в герой. Вместо да вкара, той би в облаците в края на мача. Срещата бе прекъсвана на няколко пъти заради жегата. А двете агитки се забавляваха единствено с псувни по адрес на двамата треньори.

"Не мисля, че това е лош резултат. Може само да съжаляваме. Имахме три положения. Не сме доволни от времето. Беше нечовешки топло. И двата отбора искаха победата. Никой не се е пестил. Тази точка е добра, идват по-леки мачове. Ще сме спокойни, когато се спасим и на теория", каза Гонзо. "Има интерес към Китанов от "Манчестър Сити", но той е младо момче и трябва да гледа към играта си", обяви треньорът на варненци Георги Иванов, с което потвърди новината на "Стандарт". Китанов също се прояви добре, но имаше и шанс. Играчите на "Локо" на няколко пъти изпуснаха от изгодни позиции.

"Не сме доволни. Това бе мач на нашия стадион. Имахме повече положения за гол. Но трябва да се радваме и на тази точка. Борбата за оставане продължава. Става трудно, мачовете намаляват. Не сме играли страхотен футбол, но поне имаше желание. Сега трябва да мислим за мача в Стара Загора", коментира Емил Велев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай