Гонзо: Нямаме вариант Б за треньор

Гонзо: Нямаме вариант Б за треньор | StandartNews.com

Батков заслужава помощ, обяви директорът на "Левски"

Надявам се, че Димитър Димитров ще бъде треньор на "Левски", не сме мислили над друг вариант, отсече спортният директор Георги Иванов пред БНТ.

"Не сме правили планове за подготовката, чакаме думата му, но няма да му сърдим при отказ. Все пак всеки иска най-доброто за себе си", продължи Гонзо.

Той призова бизнесмените, които обичат клуба, да помогнат на Тодор Батков. "Не е лесно за сам човек да вади между 400 и 500 000 лева на месец. Трябва хора, които да му помогнат да тегли каруцата. За 12 години той е доказал, че е честен и коректен. Освен него никой не дава пари. Имам уверението му, че ще се постарае поне да задържим нивото, което имаме. В момента никой при нас не говори за пари. Хората знаят, че "Левски" е кауза. Не ни сравнявайте с ЦСКА. Бюджетът им е много по-голям от обявения. Абсурд е да правим завера с тях срещу "Лудогорец". Нормално е да се стараем да стигнем шампионите, а не да им пречим и да си стоим на едно място", продължи Гонзо. Той разкри, че играчите ще се задоволят с 60% от парите, които им се дължат. Останалите ще бъдат изплатени след Нова година.

Заплата от 50 000 долара на месец държи БАТЕ в шах за Владимир Гаджев. Тимът от Борисов, който се превърна в черна котка за "сините" за групите на Шампионската лига през 2008, поиска национала. Беларусите обаче са предложили доста постни условия. Халфът на "сините" и пратил своите искания, но все още няма отговор. По подобен начин Аниете и Бедоя отказаха "Динамо" (Минск).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай