Гонзо: Няма оферти към наши играчи

Гонзо: Няма оферти към наши играчи | StandartNews.com

Няма да спираме никой, но до момента няма предложение за наш играч, обяви изпълнителният директор на "Левски" Георги Иванов.

"Новите все още се адаптират, но имат нужната класа, за да помогнат на отбора. Проведохме добра подготовка. Резултатите не са важни, доволен съм от играта в тях", продължи Гонзо.

"Цели винаги има. Макар и да са по-занижени, но това е нормално. Не се замислям за възможността да сме под шесто място. След първите кръгове ще се види кой накъде ще отиде", завърши той.

Сектор "Б" с жест към ученици

Националният клуб на привържениците на "сините" спомогна на ученици от Доброславци да почетат Васил Левски. Запалянковците предоставиха автобуса си на малчуганите от 179 ОУ, което носи името на Апостола на свободата. "Ако не бяхме ние, едва ли някой щеше да ги доведе тук, където би трябвало да са в такъв ден", обявиха от Сектор "Б".

Така децата станаха част от потока свои връстници, който сведе глава пред паметника. От агитката пък разкриха, че готвят невероятно шоу за домакинските си мачове от пролетта. То ще започва 45 минути преди тях и ще включва и диджей. Търси се известен фен от арт средите, който да влезе в ролята на водещ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай