Гонзо: Най-важното в този момент е да запазим отбора

Аниете: Аз съм най-щастливият човек.

Гонзо: Най-важното в този момент е да запазим отбора  | StandartNews.com

"Левски" винаги заслужава уважение, а и винаги съм казвал, че можем да играем футбол. Доказахме го в тези мачове, които изиграхме от началото на пролетта. Най-важното на този етап е да запазим отбора. Всички знаем, че са тежки времена. Надявам се, че ще има индикации, че това ще се случи. Благодаря на играчите, благодаря и на публиката. Вижда се, че като сме като едно цяло, успяваме. Радва ме, че и играчите на "Лудогорец" признават това, което сме сторили. За мен никога не е било под съмнение, че "Левски" може да играе много добре. Ще ви кажа и нещо - платили сме за този отбор 50 000 евро комисионни. Докато само лятната селекцията на "Лудогорец" удари 3 милиона", заяви спортният директор на сините Георги Иванов Гонзо след успеха с 1:0 над разградчани в полуфиналния реванш за Купата на България.

Вратарят Йоргачевич призова съотборниците си да не си вдигат главите

"В този мач бяхме като едно, всички до един - от играчите до масажистите за това се получи", отсече вратарят на "Левски" Боян Йоргачевич.

"Сега обаче не трябва да вдигаме главите и да гледаме нагоре, защото трябва да изиграем по този начин и оставащите мачове. Не можем да бъдем веднъж нагоре и после надолу", каза още вратарят.

Аниете: Аз съм най-щастливият човек

"Със сигурност и феновете са щастливи, но тази вечер аз съм най-щастливият. Наистина премислих ситуацията за гола, действах бързо и интуативно. Такива отбори като "Лудогорец" не те оставят много да мислиш. Голът е красив и важен, така че съм много доволен. За "Черно море" знам, че са твърд и здрав отбор, но ние сме "Левски" и трябва да победим", каза пък голмайсторът за "сините" Антонио Аниете след мача.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай