Гонзо хапна торта с фенове

Гонзо хапна торта с фенове  | StandartNews.com

Вратар заплаши "Левски" и се върна в Румъния

Присъствието на "Левски" в Сандански раздвижи феновете от Югозапада. "Сините" в Кюстендил отбелязаха една година, откакто се нанесоха в новия си и модерен клуб. Тържеството уважиха спортният директор на "сините" Георги Иванов и бившият футболист на тима Даниел Младенов.

Сред гостите личаха кметът на Кюстендил Петър Паунов, областният управител Виктор Янев и депутатът от града Кирил Калфин. Янев е привърженик на ЦСКА, но почете тържеството, докато кметът и депутатът са "сини".

Гонзо бе посрещнат с бурни овации. Той подари от името на клуба почетен плакет на председателя на "Торсида Кюстендил" Слави Велинов. Всички присъстващи пожелаха да си направят снимка със "синята" легенда. Той пък се разписа на стената, където има фототапет с него от мига, в който вкара "кървавия" гол срещу ЦСКА. Накрая всички хапнаха оригинална торта с емблемата на "Торсида Кюстендил".

В същото време вратар продължава да вгорчава живота на Гонзо и останалите от ръководството. Или поне се опитва да го прави. Македонецът Кристиян Наумовски ще се завърне в "Динамо" (Букурещ), съобщава digisport.ro. Чужденецът обаче твърди пред румънските медии, че ще скъса с "Левски" по вина на клуба. Наумовски не е желан на "Герена", но вече отказа да си тръгне по взаимно съгласие.

Румънецът Емил Нину пристигна

в София и започна медицинските изследвания с лекари на "Левски". Ако всичко бъде наред, защитникът ще подпише своя договор със "сините". По план това би следвало да стане днес, а утре Емил Нину да направи първа тренировка с "Левски" в Сандански. Комшията е централен бранител, но може да действа и по двата фланга.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай