Гонзо: Болно ни е, Стоев остава

Гонзо: Болно ни е, Стоев остава | StandartNews.com

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов показа открито вчера разочарованието си след загубата от "Черно море" с 1:2 на финалата за Купата на България. „Шест години нямаме купа и няма да играем в Европа. Разочаровани сме, болно ни е, но какво можем да направим оттук нататък. Левски не игра по най-добрия начин, но не играхме и толкова зле. Когато във финал пропускаш пет положения няма как да спечели. Допуснахме елементарни грешки в защита. Оттук нататък трябва да премислим много трезво нещата", каза Гонзо.

Той обаче увери, че треньорът Стойчо Стоев няма да бъде сменян. "Той си върши работата перфектно. Цяла година Левски имаше трудности, финансови, кадрови и какви ли не. Късметът днес също ни обърна гръб. В крайна сметка напрежението при нас бе голямо. Във финал психиката е най-важна за футболистите", смята Иванов.

Част от футболистите обаче ще си тръгнат. Имената им ще станат ясни в началото на следващата седмица. 

"Най-лошото е за феновете. Благодарим на феновете, оказаха на отбора невероятна подкрепа, съжаляваме, че не можехме да ги зарадваме. Надявам се нещата да се оправят. Дори и още да се намали бюджета, най-важното е да се плащат навреме заплатите. Каква оценка да дам на сезона като сме седми и загубихме финала. За капак на сезона загубихме мача с Черно море по такъв нелеп начин. Съдбата ни обърна гръб", завърши спортният директор на "сините".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай