Голяма радост за Боби Михайлов навръх юбилея му

Получи емоционално поздравление от най-високо място

Голяма радост за Боби Михайлов навръх юбилея му | StandartNews.com

Президентът Румен Радев изпрати изключително топъл и емоционален поздравителен адрес до президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, който днес навърши 60 години.

Ето какво се казва в писмото на държавния глава:

„Уважаеми господин Михайлов, Приемете моите сърдечни поздрави и благопожелания по повод Вашата 60-годишнина! Вярвам, че днес с удовлетворение можете да погледнете назад към своята успешна футболна кариера, наредила Ви сред най-успешните вратари в историята на българския футбол.

Влиянието върху играта и спокойствието, което внасяхте в редиците на отбора, беше незаменимо, а докосването и елегантността, с която топката застиваше в ръцете Ви, носеха наслада за милионите привърженици на футболната игра.

Незабравими са моментите с националната фланелка, с която поставихте България завинаги на картата на световния футбол. Вярвам, че като ръководител на българския футбол ще изпълнявате с достойнство ангажимента си за повишаване на авторитета и качеството на обичания спорт и ще преследвате каузи, които мотивират и насърчават младото поколение да го практикуват. Желая Ви крепко здраве, щастие и вдъхновение!

Честит рожден ден!

Румен Радев“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай