Голмайстор №1 каза "чао" на "Левски" (ОБЗОР)

Голмайстор №1 каза "чао" на "Левски" (ОБЗОР) | StandartNews.com

Избрахме трудния, но правилен път, обяви Стоев

Антонио Аниете реши да осребри голмайсторския приз на друго място. Испанецът отхвърли и последната оферта, която му направиха от "Левски", за да го задържат. Новината, че той повече няма да носи синята фланелка дойде на първата тренировка на тима.

13 души излязоха на помощното игрище, а Аймен Белаид остана в тунела на "Георги Аспарухов" за възстановителни процедури. На игрището обаче бе Роман Прохазка, с който до дни трябва да каже дали остава. Дениз Махмуди и Марсел Апия също още се чудят.

"Не съм притеснен. Това все пак е първи ден от подготовката. Имаме играчи, които получиха по-дълга почивка, преговаряме с нови. Най-лесно бе да докараме 20 души, за да ги снимате. Омръзна ми да правим нов отбор, но положението е такова. Свили сме и параметрите. Първенствата в чужбина започват през август, а ние през юли. Всеки чака нещо по-добро. Но да ни притискат или да се създават полюции. Важното е да намерим точните хора - гладни за победи. А ако биеш във всеки мач - ставаш шампион. Няма да се молим на никой. "Левски" ще има централен нападател и играчи за другите постове. Жалко ми е за българите. Пазарят се за по 1000 лв. Нямат мотивация да играят за името на клуба", заяви Георги Иванов.

"Имахме да пътя - лек и труден. Първият бе да запазим отбора, да вземем трима и да завършим на четвърто или пето място. Ние тръгваме по-трудният, но той е правилен. И трябваше да се направи отдавна. Непредсказуем е, може да се окаже и фатален за мен, но ще изведе "Левски" на мястото, което му прилага", подкрепи го треньорът Стойчо Стоев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай