Гигов: Нека да не прибързваме

Гигов: Нека да не прибързваме | StandartNews.com

София. "Много слаба игра", тази крайна оценка за играта на Левски при гостуването им на Локомотив София даде почетния президент на ЦСАК Димитър Пенев.

"Аз винаги съм казвал, че без силни Левски и ЦСКА няма футбол и първенството отива в друга посока. Точката за Локомотив беше много важна, това е", каза още стратегът

 

Гигов: Нека да не прибързваме

 

"Сутринта ви казах, че ние правим отбор и виждате, че наистина седим по различен начин", обяви собственикът на Локомотив София Николай Гигов.

 

"Не съм очаквал, че ще бием Левски - както можехме да спечелим, така и можехме да загубим. Играхме много компактно, най-вече мъжки. Не подценявайте Левски - те са много силен отбор. Но днес просто не им дадохме да играят.

 

Момчетата излязоха и се хвърлиха като мъже. От тук нататтък ще гледаме мач за мач, почнем ли да говорим нещо повече нещата може да се объркат.

Оценките ще ги даваме на края на първенството.

 

Гошо Марков: Най-после имаме колектив

 

"Левски" си е "Левски". Те си имат проблеми, които трябва да решат, отсече изпълнителният директор на "Локомотив" София и бивш играч на "Левски" Георги Марков.

 

"Най важното е, че ние си решихме нашите, най после успяхме да направим колектив. Освен това взехме новите играчи в нападение, които направиха играта мн по -бърза.

 

Валери Божинов: Трябва да подарим на феновете победа над ЦСКА

 

"Теренът бе тежък, но това не е оправдание. Още като дойдох в България знаех, че условията ще са тежки", зави Божинов. Искахме победата, стараехме се да я постигнем, но не се получи. Който и да бе вкарал гол, щеше да спечели. За съжаление това бе отборът на "Локомотив", каза той.

 

Имаше напрежение при нас, защото искахме да победим на всяка цена. Това беше много важно за целия отбор. Хубавото във футбола е, че идва следващ мач и то какъв. Трябва да поднесем на феновете и на ръководството победа над ЦСКА, допълни Божинов.

"Г-н Батков е прав да говори такива неща", заключи той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай