Гавра за 960 лв. с "Локо" (СФ)

Гавра за 960 лв. с "Локо" (СФ) | StandartNews.com

Напускаме "В" група, отсече собственик

Един от най-славните български клубове стана за смях и пред кварталните отбори. "Локо" (Сф) не успя да намери 960 лв., за да спаси мача със "Септември" от турнира за купата на България. Това стана, след като феновете отказаха да дарят на шефовете 1300 лв.

Треньорът Валери Дамянов уж бе получил карта с пари от собствениците Петър Касев и Кирил Льосков, но се оказа, че в нея има само 268,56 лв. "Цял ден ходя до банкомати, за да проверявам дали има превод. Малко преди 18 часа картата, която Касев ми даде, беше на минус 4 лева.

След това ми се обади, че трябва да съм получил 318 лева. Оказа се обаче, че са с 50 по-малко", заяви треньорът Валери Дамянов и показа разписки от банкомати. Нещата бяха спасени от президента на символичните гости Румен Чандъров само и само да има мач. "Разходите за първия мач срещу "Балкан" ги поех аз. Втория го покрива президентът на гостите. Това не може да бъде съществуване на нормален клуб.

Дори в момента да сме във В група, това е "Локомотив". За българските стандарти - велик отбор с големи традиции. Не знам как ще плащаме за заплати, квартири!", скочи спортният директор Кристиян Добрев. Той разкри, че бил получил пълномощно да тегли пари от сметка, в която имало 360 000 лв., но се оказало, че там няма нищо. "Всеки път искам среща, но г-н Касев ми каза, че е в болница и след като излезе оттам, ще се видим", продължи той.

Самият Касев обаче има други намерения. "Вадя отбора от "В" група. Уволнявам всички. Ще си взема нови хора. Парите в картата са от печалбата от първия мач. Да се оправят с тях. Като нямат пари - да не играят", скочи по "Гонг" Касев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай