Гаджев: Писна ми от оферти на думи

Гаджев: Писна ми от оферти на думи | StandartNews.com

"Левски" загуби близнак до април

Доста лоша новина получиха днес на "Герена". "Сините" губят един от основните си играчи от началото на първенството - Боби Цонев. Младокът има скъсани кръстни връзки на коляното и ще се наложи да бъде опериран. Той ще се възстановява поне осем месеца. Така ще се може да поднови тренировки със съотборниците си най-рано през април. "Лошо, това е втората му подобно контузия", обяви завърналият се от днес на "Герена" Владимир Гаджев.

"Чухме се, трудно е, не трябва да пада духом. Много вяра, много труд, и съм убеден, че ще се върне по-силен, както го направи след първия път", допълни националът, който също имаше подобни тежки моменти в кариерата си на "Герена" до сега.

"Не ме притеснява конкуренцията, напротив, момчетата играят страхотно. Който е най-добър, той ще играе. Знам каква е ситуацията в клуба, говорих и със старши треньора. Със сигурност не искам да бъда в тежест, да присъствам само на тренировките. Ще видим какво ще се случи, може да остана и след нова година", каза още Гаджев.

Той разкри, че не подписвал с "Кубан". "Нямаха реална оферта към мен. Има разочарование. Доста неща бяха само обещания и приказки. Испанската федерация не разреши трансфера, иначе офертата бе черно на бяло, и ме задоволяваше. Имах и други предложения, които не ме устройваха. Всеки трансферен прозорец уча по нещо", завърши халфът.

Полицай е участвал дейно в мелето на "Герена" в понеделник, обяви "Гонг" днес. Това е Петър Пешов. Той е баща на Кристиян Пешов от старшата на ЦСКА, който бе изгонен още през първата част на вечното дерби. По-късно Кристиян бе атакуван от ултраси на "сините", което доведе до прекъсване на мача за 20 минути. Петър Пешов работи в Първо РУ в София и е бил в отпуск за един ден, за да присъства на двубоя. Пешов дори е дал сигнал да дойде полиция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай