Фюри: Не виждам как Чисора ще бие Пулев

Фюри: Не виждам как Чисора ще бие Пулев  | StandartNews.com

Световният шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри заяви, че не вижда как Дерек Чисора ще може да победи Кубрат Пулев в боксовия мач между двамата тази вечер. Битката е за европейската титла на Европейския боксов съюз (EBU) при най-тежките.

"Ще се радвам да го видя да печели и си мисля, че ще се разходя до Хамбург. Ще се радвам да бъда там и да го подкрепям, дори да изляза на ринга с него. Просто съм разтревожен, че той няма да може да надвие Пулев", каза Фюри.

"Българинът е по-висок боксор, докато Чисора е нисък агресор. Не знам как точно тренира за този бой и как се представя след втория мач по между ни. Ако трябва да съм съвсем честен, не виждам как ще го направи (да спечели срещу Пулев – бел.ред.)", добави световният шампион, цитиран от Гонг.

"Ще се радвам много за него, ако вземе тази европейска титла и получи шанс да се бори за световната. Винаги съм искал да направим и трети мач, но както съм казвал и преди – а съм човек, който си държи на думата – щом надвия Кличко още веднъж, слизам от ринга", завърши Фюри.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай