Футболист почина по време на мач

17-годишният играч е от руския Олимпик

Футболист почина по време на мач | StandartNews.com

17-годишен футболист от руския ФК Олимпик е починал по време на контрола в Москва, съобщават в Русия. Роденият през 2003 година Михаил Колосов е загубил съзнание по време на приятелски мач в Рублево, откаран е в болница, но животът му не е могъл да бъде спасен.

Руският футболен съюз изказа своите съболезнования към семейството и приятелите на играча и обяви, че ще започне разследване за обстоятелствата за смъртта на футболиста.

В същото време Григорий Разумовски коментира инцидента със смъртта на своя колега. Разумовски е футболист, който е играл в контролата срещу Колосов. "Преди няколко часа този човек играеше срещу мен в приятески мач. 5 минути преди почивката някой извика "Спрете играта!". Видях играч, който лежеше на терена. Реферът притича към него и извика лекар и треньор. И двата екипа се затичаха и намериха момчето в безсъзнание и дишаш трудно. Лекарят оказа първа помощ, а през това време дойде линейка. Направо на терена му бе направена реанимация. След това бе откаран в болница, но разбрахме, че е починал", написа Разумовски в Instagram.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай