"Фулъм" пак падна, Бербатов с травма

"Фулъм" пак падна, Бербатов с травма | StandartNews.com

Митко Бербатов се контузи, а тимът му падна. Българинът напусна накуцвайки в 30-ата мин на "Гудисън Парк" при гостуването на "Фулъм" срещу "Евертън". На негово място влезе хърватинът Младен Петрич. Не стана ясно какво точно е причинило травмата на Бербатов, но предварителните прогнози са за мускулно разтежение в прасеца на десния крак.

Иначе "котиджърс" загубиха мача с 0:1 след гол на Стивън Пиенар в 16-ата мин. Това се оказа трето поредно поражение за тима във Висшата лига. Преди това "Фулъм" падна от "Арсенал" (0:1) и "Челси" (0:3). Другият българин Станислав Манолев отново игра цял мач и бе стабилен. В последната минута на мача българският национал получи жълт картон за фаул срещу голмайстора Пиенар. Поражението остави "Фулъм" на 11-о място с 40 т., колкото има и следващият "Сток". "Евертън" също запази шестото място с 59 - на три зад петия "Тотнъм", който се издъни 2:2 срещу "Уигън".

Непосредствено преди двубоя именно смяната на Бербо - Петрич, скочи на българина. "Има живот и след Дими Бербатов и Мартин Йол. Да може и да напусна лятото, но съм в правото си да искам да играя", обиди се Петрич повод изказването на Мартин Йол, че Бербатов ще е титуляр във "Фулъм", докато е в отбора.

Вчера сутринта пък мениджърът на "котиджърс" разкри, че постигнал предварителна уговорка със защитника на "Астън Вила" Макс Лоутън. "Да, харесах го. Искам да го вземе, но разбрах, че и "Арсенал" има интерес, така че ще се борим с тях", каза Йол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай