Флорентино Перес: Моу няма да се връща в "Реал"

Флорентино Перес: Моу няма да се връща в "Реал" | StandartNews.com

Президентът на "Реал" (Мадрид) Флорентино Перес отрече слуховете, че уволненият от "Челси" Жозе Моуриньо ще застане начело на испанския гранд. Перес отново показа изключителната подкрепа, която има към настоящия треньор Рафаел Бенитес.

Вчера Специалния приключи втория си престой в "Челси", като падна жертва на слабите резултати, които „сините" регистрираха от началото на сезона. Шампионът на Англия записа цели 9 загуби в първите си 16 мача от Висшата лига и така защитата на трофея малко или много се превърна в мираж.

Мелницата за слухове не се нуждаеше от много време, за да прати уволнение Моу обратно начело на Реал, но Перес беше категоричен, че няма да предприема такава стъпка.

„Рафа Бенитес няма да бъде сменен", каза строителният предприемач.

„Въпреки, че някои медии пишат за такава рока, аз пак ще подчертая, че треньорите се назначават от клуба, а Бенитес дойде с мисията да разреши определен проблем. Той е решението, а не проблемът."

„Дали Моуриньо някога отново ще води Реал? Никой не може да предскаже бъдещето, но точно сега бих отвърнал с „не". Имам добри спомени от работата си него. Той вдигна нивото на отбора. Преди да дойде тук, ние бяхме на 13-о място в ранглистата на УЕФА, а Моуриньо ни върна обратно в челото и ни изведе до три полуфинала в Шампионската лига", добави Перес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай