Феновете на Славия с атака към шефовете

Управленската политика на клуб е сгрешена, твърдят в официална позиция запалянковците

Феновете на Славия с атака към шефовете | StandartNews.com

Феновете на ФК Славия излязоха днес с остра позиция, в която акцентират на дългосрочната грешна управленска политика на клуба. 

Ето и позицията на "белите" фенове: 

"Летаргия, примиренчество, апатия, пораженчество, абдикация. Така се олицетворява състоянието на Славия в момента. Клубът ни е изпаднал в патова ситуация, от която може да се излезе само с мъжество, всеотдайност, разбира се и с важни ръководни решения.

След прекрасните впечатления от изминалия сезон и себераздаването на отбора, създаден от Златомир Загорчич, Славия се превърна в олицетворение на един боксов чувал, който е подритван от всички и няма идея как да излезе от това безтегловно състояние. Успехите при Загорчич бяха постигнати не благодарение на някаква правилна клубна политика, а въпреки нея. Потвърждението на този факт е виден сега.

Фактът, че отборът се затвърди категорично на последните места е доказателство за грешна дългосрочна управленска политика. Прокламираното развитие и продажбата в чужбина на млади, местни футболисти, сякаш попречи на израстването на клуба. Футболисти идват, отхапват месо само и единствено с мисълта веднага да бъдат трансферирани, нямат абсолютно никакво отношение към клуба, със съвсем малки изключения. За пореден път се оказва, че Славия няма идея за развитие и това е пагубно, защото няма и никакъв цялостен прогрес.

Смеещият се човек на скамейката е изпуснал юздите на каруцата още от идването си преди няколко месеца. Той отново остана неразбран и от футболистите и от обществеността. Явно е, че не може да се справи с тази ситуация. Сега е моментът в Славия да дойде мотивиран и уважаващ клуба човек, на когото да се даде необходимото доверие, за да може да освободи мъртвите души и да започне на чисто.

Животът ни предоставя предизвикателства, за да ни направи по-силни в тези тежки времена. Вярваме, че в тази несигурност в нас се задействат рефлекси за протекция. За жалост последните години и славистът абдикира от задълженията си и се подведе по пораженческото и примиренческо поведение на обществото ни.

Отлично знаем и разбираме, че позицията ни е твърде закъсняла, но след две години Славия навършва 110 години. Така ли ще изглежда клубът ни тогава- слаб отбор, неугледен и неприветлив стадион, неадекватна клубна политика и медийни изяви, които продължават да отблъскват феновете и обществото?

И както казваше един от последните пазители на славистката идея Димитър Ларгов: „Славизмът е непреклонна воля за победа“.

Само Славия, пише в позицията на "белите" фенове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай